Dokumenter til privat udlejningNyttige dokumenter til privat udlejning

Vi har her samlet et par dokumenter, der kan være til nytte for dig som privat udlejer. Det er standard dokumenter som er gode at have ved hånden fra start af.

Alle dokumenterne er udarbejdet af professionelle mennesker indenfor faget og har dermed også godkendte fra de offentlige myndigheder. Se de vigtigste dokumenter til privat udlejning.

Download standard lejekontrakt skabelon

 • Hent en standard lejekontrakt til privat udlejning af bolig, værelser mm.

  [download id=”1892″]

  [download id=”1888″]

Download indflytningsrapport • Hent skabelon til indflytningsrapport. Udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening.

  [download id=”1898″]

  [download id=”1994″]

Download fraflytningsrapport • Hent fraflytningsrapport (Nyeste version fra november måned 2015)

  [download id=”1900″]

  [download id=”1902″]

Husk at når du beskæftiger dig med privat udlejning skal du være lige så grundig i det, som en ejendomsmægler ville være overfor dig. Det er vigtigt at man i forbindelse med privat udlejning har alle aftaler på papir, underskrevet. Man er som privat udlejer meget begrænset hvis man kommer til at overse nogle af reglerne som man indgår aftaler om, via dokumenter.

Har du downloadet de dokumenter du skal bruge og er stadig i tvivl om du har udfyldt dine dokumenter til privat udlejning korrekte, så anbefaler vi dig at søge råd hos enten en advokat eller en ejendomsmægler. Det er meget vigtigt at du som udlejer har dit på det rene og at du i dine udfyldte dokumenter, gør det klart for din lejer hvilke vilkår og betingelser der indgår i lejeperioden.

Har du brug for papir til privat udlejning er du havnet det rette sted, her på Privatudlejer.dk finder du skabeloner til alle forskellige dokumenter til brug ved privat udlejning.

Lejekontrakt A9 som PDF og Word skabelon – GRATIS

Går du og mangler nogle dokumenter privat udlejning kan du hurtigt og nemt finde en skabelon der passer netop til din situation, således du står juridisk korrekt som udlejer. Der er ingen grund til at, kaste mange penge efter udarbejde af lejekontrakt når du selv kan gøre det online kvit og frit ved kun at, downloade en enkelt fil. Du bestemmer selv hvilken filtype du vil downloade og du kan derfor også printe lejekontrakten ud og udfylde den fysisk.

Hvad er en A9 lejekontrakt?

En A9 lejekontrakt er det man i daglig tale kalder for en standard lejekotnrakt og det er den lejekontrakt der bruges i. de fleste tilfælde når man skal bruge en lejekontrakt til beboelse. Beskæftiger man sig til dagligt med udlejning ved man også godt at, en A9 lejekontrakt er den lejekontrakt man, bruger i rigtig mange tilfælde når man ønsker at, leje en lejlighed ud privat eller hvis man har andre lejemål som skal lejes ud. Det er en effektiv måde at, dokumentere en aftale på og det koster ikke noget da den er helt gratis at, downloade. Du kan finde den i forskellige formater der gør det nemt og hurtigt for dig at, udfylde og du kan gøre det på computeren eller vælge at, printe den ud og udfylde den i hånden.

[siteorigin_widget class=”DLM_Widget_Downloads”][/siteorigin_widget]

2 thoughts on “Dokumenter til privat udlejning”

Comments are closed.