Fuldmagt skabelon udlejning (generalfuldmagt)

Download fuldmagt skabelon (generalfuldmagt)

Denne fuldmagt skabelon kan du faktisk bruge til det meste da det er en simpel og enkel fuldmagt der kan give en anden eller dig selv tilladelse til at, råde over noget for en anden person. Fuldmagten er gældende så længe at, den er underskrevet af de 2 parter den indebærer.

[download id=”2182″]

[download id=”2176″]

Hvad er en fuldmagt?

Fuldmagt er egentlig noget du giver til en anden person for at, kunne handle på dine vegne pga alle mulige ting. Den person som, får fuldmagten bliver i tilfældet tildelt titlen som fuldmægtig og får ret og mulighed for at, kunne handle på dine vegne ud fra det, der er aftalt i fuldmagtsaftalen.

En fuldmagt er et underskrevet dokument der giver en person ret til at, udføre noget i en anden persons gerning og det kunne eksempelvis være som at, underskrive en lejekontrakt for en.

Hvornår skal man bruge en fuldmagt?

Man bruger i de fleste tilfælde en fuldmagt når man, har brug for at, en anden person skal varetage noget for en som er på det mere personlige plan. Det kunne eksempelvis være sådan noget så enkelt som at, ændre et mobilabonnement for en ven eller et familiemedlem det kræver en fuldmagt for at, du kan lave sådan nogle ændringer for en anden.

[kkstarratings]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *