Bag om siden

Hvem er Privatudlejer.dk?

Læs om hvordan hjemmesiden opstod og hvorfor den blev til.

Bag om Privatudlejer.dk står en uafhængig administration der leverer information om emner i forbindelse med privat udlejning.

Bag hjemmesiden står hverken en boligforening, advokat eller andet fancy.
Hjemmesiden er startet af Rami Najmi, jeg har selv en bolig jeg udlejer i Danmark. Da jeg stod selv og skulle til at leje min lejlighed ud, var jeg slet ikke klædt nok på til det. Men med rigtig god service fra SKAT og revisorer, fik jeg ikke kun styr på sagen, men også lært af sagen. Hos SKAT er de meget gode til at forklare hvad det er de beder dig om. Selvfølgelig skal du vente længe og have tålmodighed, men alle ved at det altid kan betale sig i sidste ende. Jeg stod som sagt helt uden viden på dette område og dette gjorde jeg klart, hver gang jeg ringede med nye spørgsmål til dem. Det kan de sagtens følge en i og de er kanon gode til at hjælpe en igennem og svare grundigt på alle dine spørgsmål.

Så efter mine mange samtaler med både SKAT og revisorer, blev jeg en del klogere på punktet. Det vil jeg så godt som overhovedet muligt, prøve at dele med andre der kommer i samme situation som mig.

Jeg håber at du med siden vil kunne finde den information du har brug for. Hvis ikke, må du meget gerne skrive ind til Privatudlejer.dk, det gør du ved at gå ind på siden kontakt.

Vi håber at vi alle sammen kan blive klogere på privat udlejning.

Privatudlejer.dk

PRIVATUDLEJER.DK
ALT OM PRIVAT UDLEJNING